Робуста
Над 29 години опит в професионалното барово и ресторантско оборудване, с водещи европейски марки на българския пазар."
Робуста ООД е основана през септември 1990 г. в Пловдив от г-н Иван Георгиев и г-н Васил Георгиев – баща и син, с основна дейност сервизен център за обслужване на кафе машини и заведения за хранене. През 1992 г. фирмата открива първия си търговски офис в Пловдив и започва внос на барови уреди и резервни части. Постепенно, дейността на фирмата се разширява и обхваща пълна гама професионално оборудване за барове и ресторанти.
През юни 1996 г. Робуста открива свой изложбен център в Пловдив, където продължава да развива сервизната си дейност и се утвърждава като най-големият вносител на резервни части за професионално оборудване в България. Всички продавани изделия са обезпечени с оригинални резервни части, а фирмата разполага със сервизна мрежа, покриваща цялата страна, с квалифицирани техници, обучени от производителите.
През 2000 г. фирмата разширява присъствието си, откривайки изложбен център в София, а през 2001 г. започва работа по нови направления като проектиране на заведения за обществено хранене и производство на нестандартни изделия от неръждаема стомана за барове и ресторанти. През 2010 г. Робуста открива четвъртия си шоурум в курортен комплекс Слънчев бряг.
През октомври 2019 г., след 29 години непрекъснато развитие, фирмата открива нова производствена база и логистичен център в Пловдив, разположен на Южния околовръстен път. Днес продуктовата гама на Робуста надхвърля 18 000 артикула за професионални кухни, като представя над 45 водещи европейски марки в ХоРеКа сектора, използвани от едни от най-известните имена в кулинарния свят.
Всяко продавано изделие носи печат „произведено в Европа“ и отговаря на всички изисквания за качество и безопасност при работа, придружено с сертификат от Европейския съюз.
Свързани видеоклипове
Интелигентно готвене с Шеф Илич Велинов
Шеф Илич Велинов запозна публиката с ключовите функции на iCombi Pro, включително неговите...
Резултати с iCombi Pro: Шеф Велинов в студиото
След връщането в студиото Шеф Илич Велинов показа вече постигнатите резултати с iCombi Pro. Той...
Нови тенденции в Street Food културата
Водещият шеф Петко Шаранков събира топ готвачите Венко Горчев от Бар Самар, Тони Петров от Freaky...