Station Street Logo
ENБГ

Градски игри със загадки с Вътрешен глас

Приключения на Station Street Festival 2023

31.07.2024 г., 14:45
Градски игри със загадки с Вътрешен глас

През септември 2023 г. Station Street Festival се появи на сцената с първото си събитие, като разпали града с комбинация от музика, технологии, култура, игри и социални инициативи. Сред атракциите на фестивала беше градската игра на Вътрешен глас „Експедиция из миналото: Улица Станционна“ - вълнуващо приключение, което накара участниците да се отправят на пътешествие, изпълнено с открития и работа в екип.

В търсене на загадки

В петте фестивални дни на Station Street Festival 2023 над 30 отбора бяха нетърпеливи и готови да се справят с предизвикателствата на „Експедиция из миналото: Улица Станционна“. Играта предизвика отборите с 10 загадки, с които те се пребориха с голяма решителност и успех. Водени от загадките, участниците изследваха фестивалната зона и околностите, намирайки скрити съкровища и загадки на всеизвестни места.

Партньорство с Bulmint за невероятни награди

Партньорът на Station Street Festival 2023, Bulmint, добави още едно ниво на вълнение, като предостави ежедневни награди на петима участници в играта. Всеки ден по един късметлия беше отличен за участието си с дневна награда, което увеличи тръпката от състезанието. В края на фестивала един щастлив участник беше удостоен с престижната голяма награда на Bulmint - Сребърната монета Together, отбелязвайки спомена за едно незабравимо преживяване.

Допълнителни постижения

Освен дневните и големите награди, градската игра отличи и впечатляващи постижения. Най-добрият резултат беше постигнат с максимален брой от 2134 точки, което постави нов стандарт за екипна работа и желание за победа.

Създаване на общност и спомени

Station Street Festival 2023 се превърна в свидетелство за силата на екипния дух и добрата работа. Чрез „Експедиция из миналото: Улица Станционна“ участниците не само разгадаха мистерии и загадки, преодоляха различни предизвикателства, но и създадоха трайни връзки и спомени.

Очаквайте през 2024 г.

Вълнението не свършва дотук! Вътрешен глас ще се завърне за второто издание на Station Street Festival през 2024 г., като донесе със себе си вълнуващата градска игра „Експедиция из миналото: Улица Станционна“. Въз основа на отзивите от първото издание на фестивала, това приключение обещава същите забавни загадки, предизвикателства и незабравими преживявания. Пригответе се да се впуснете в още едно пътешествие в изследване на града. А дотогава: нека духът на приключението ви води напред!