Station Street Logo
ENБГ

Български стриймъри и инфлуенсъри

Лицата на Гейминга

21.07.2024 г., 13:22
Български стриймъри и инфлуенсъри

Миналата година имахме грандиозни гости от българската стрийминг и гейминг сцена. Един от най-готините и дърти (по негови думи) стриймъри Gothika_47 сподели своята интересна история за успеха и как е избрал стрийминга като професия. Неговите характерни дредове и непринудено отношение са това, което го направи един от култовите стриймъри в България.

Evgeni_Gothika_47.jpg

Прекрасната MollyMess е част от новото поколение стриймъри, която бързо спечели сърцата на публиката със своя дружелюбен и весел характер. Тя обича да си общува и да похапва, въпреки че изобщо не й личи. Тя стриймва различни игри, но и често можете да я видите просто да си говори с чата и да реагира на различни видеа.

Viki_Molly_Mess.jpg

Нашата усмихната водеща Igrytte е един от малкото български стриймъри, които направиха международно въздействие, като си партнира с Dreamhack Europe за 3-ти път и също участва на TwitchCon 24. Тя играе главно Apex Legends на стрийм, но също така провежда интервюта с Независими Студия за видеоигри, за да популяризира инди гейминга.

Igrytte testing the Racing Simulator

Въпреки че Максимилиан Бербечелов е фен на The Last of Us и Helldivers 2, както и на други заглавия, основният му фокус са настолните игри. Неговото шоу набляга на социалния аспект на настолните игри и как съвместната игра сближава хората.

Maximilian_Berbechelov.jpg