Station Street Logo
ENБГ

Резултати от благотворителната кауза на Station Street Festival през 2023г.

Открийте пълна информация за резултатите от продажбата на фестивалния медал през 2023г.!

Пълна отчетна дейност
14.08.2024 г., 9:00
Резултати от благотворителната кауза на Station Street Festival през 2023г.

Station Street Festival започна своя живот в града под тепетата през 2023г. Но освен низ от музикални, културни и социални нюанси и платформа за създаване на общност около тях, фестивалът си постави и друга значима цел - да бъде обществено полезен!

Във време, в което е по-важно отвсякога да бъдем единни и заедно, за нас е важно да допринесем за нашата среда и да я подкрепим. Като наш съмишленик в това дело застават приятелите ни от частен монетен двор Bulmint!

Заедно, през първото издание на Station Street Festival, успяхме да зарадваме стотици хора с майсторския фестивален медал, който освен красив спомен, притежава и нумизматична стойност. Но по-важно от всичко това е, че чрез медала, заедно успяхме да съберем и дарим 10 185лв. в подкрепа на Фондация “За нашите деца” и нейната работа в Центъра за обществена подкрепа “За деца и родители”, част от комплекса по ранно детско развитие.

Всеки един закупен медал през 2023г. е допринесъл за:

  • Осигуряването на експертна помощ и работа със специалисти за деца и техните родители (рехабилитатор, психолог, логопед и др.)
  • Съпътстващи специалисти (здравни специалисти, медиатори, терапевти и др.)
  • Специализирани дейности (курсове, спортни дейности, екскурзии и др.)
  • Финансова подкрепа (медицински услуги, лекарствени препарати, терапии, памперси, специализирани прегледи, изследвания и др.)
  • Разходи по административно и организационно развитие (поддръжка на техника, поддръжка на сгради и др.)

Можете да разгледате пълната отчетна дейност за даренията ТУК.

Благодарим ви за доверието и подкрепата! Тази година отново ви очакваме на любимата улица "Иван Вазов", където музиката среща гейминга, изкуството и храната.

Очаквайте новини около изданието през 2024г. съвсем скоро.