Station Street Logo
ENБГ

Lalalar дебютират в София

Пригответе се за незабравима музикална нощ, тъй като сензационното истанбулско трио Lalalar излиза на сцената в София за първи път.

5.07.2024 г., 7:59
Lalalar дебютират в София

Истанбулската сензация Lalalar дебютира в София заедно с Tenderbender

В музикална среща, която обещава да бъде нищо по-малко от зрелищна, Lalalar, истанбулското трио, което завладя музикалната сцена през последните години, се готви за своя дебют в София! След тяхното невероятно изпълнение на фестивала Station Street преди няколко месеца, Али Гючлю Шимшек, Барлас Тан Йоземек и Аличан Ипек ще излязат на сцената в Club Mixtape 5. Пригответе се за една електрифицираща нощ, изпълнена с хитове като "Yamyam," "İsyanlar," и "Mecnun’dan Beter Haldeyim," както и парчета от най-новия им албум "En Kötü Iyi Olur" 💥.

Но това не е всичко! Преди Lalalar да излязат на сцената, София ще бъде свидетел на още едно дебютно изпълнение — Tenderbender. Състоящи се от Лъчезар Босаков (вокали, китара), Михаил Делирадев (барабани), Иво Чалъков (китара) и Александър Миланов (бас), известни с ролите си в иконични банди като GravityCo, Van Cock, Cigaretta, Piranha, Tangra и Stop The Shizo, Tenderbender ще завладеят публиката. Техният дебют се състоя заедно с Lalalar на фестивала Station Street, и сега те отново споделят сцената!

Подгответе се за вечер, изпълнена с разнообразни музикални стилове, тъй като Lalalar и Tenderbender обещават да представят незабравимо шоу, което преодолява границите и демонстрира живата енергия на истанбулската музикална сцена. Това сътрудничество на две забележителни банди със сигурност ще остави трайно впечатление у софийските музикални ентусиасти. Не пропускайте тази уникална възможност да станете свидетели на съвкупността от музикални таланти от Истанбул и София, създавайки атмосфера, която резонира с духа на единството чрез музика. Запазете датата за една незабравима нощ!