Station Street Logo
ENБГ

Финалистите на European Street Food Awards - България 2024!

Най-добрите street food майстори в страната ще се състезават за вашето внимание и гласове на фестивала "Улица Станционна" в Пловдив!

5.08.2024 г., 22:00
Финалистите на European Street Food Awards - България 2024!

Обявени са финалистите на European Street Food Awards - България 2024!

Пловдив се подготвя да посрещне едно вкусно събитие по време на фестивала "Улица Станционна", който ще се проведе от 5 до 8 септември. Този фестивал ще бъде домакин на българския финал на European Street Food Awards - България за 2024 г., където храната ще бъде на конкурсно ниво през всички дни на събитието.

След внимателен подбор от общо 12 кандидата, с удоволствие обявяваме финалистите:

  • Big Daddy
  • Freaky Fries
  • La focacceria Di Choni
  • Гуд Джоб
  • Pizza di Baggio
  • Skapto

Всеки от тези участници ще има възможността да презентира своите уникални ястия и да се бори за вашите внимание и гласове. Елате и открийте кой ще грабне титлата и ще представя България на големия финал в Европа!

Очаквайте презентация на концепциите на всички финалисти.

Покана за незабравимо гастрономическо приключение

Фестивалът "Улица Станционна" ще бъде мястото, където можете не само да се насладите на разнообразие от кулинарни шедьоври, но и да подкрепите любимите си участници. Гласувайте за най-вкусното ястие и станете част от избирането на българския победител в European Street Food Awards!

Не пропускайте възможността да бъдете част от този кулинарен празник – музика, добро настроение и награди очакват всички, които дойдат на фестивала. Присъединете се към нас и нека направим това събитие незабравимо заедно!

Събитието е организирано от Бар Самар със съдействието на Visit Plovdiv