Station Street Logo
ENБГ

Разходка по Станционна, но с пъзели и загадки

”Експедиция из миналото: Улица Станционна" се завръща на Station Street Festival 2024!

14.08.2024 г., 13:12
Разходка по Станционна, но с пъзели и загадки

Градската игра на Вътрешен глас ще те предизвика да преоткриеш местата край себе си, решавайки пъзели и загадки и преодолявайки предизвикателства.

Но първо: Какво е градска игра?

Градската игра е интерактивна приключенска дейност, която отвежда участниците на вълнуващо пътешествие в градска среда (или дори извън града). Съчетават се елементи на изследване, решаване на загадки и работа в екип, създавайки запомнящо се преживяване. В градските игри участниците срещат предизвикателства, загадки и улики, които да решат или изпълнят, за да продължат в играта. Дешифриране на кодове и решаване на загадки, изследване на местни забележителности и исторически обекти, дори откриване на скрити места - разнообразни елементи от градския куест.

Експедиция из миналото: Улица Станционна

Десет спирки ще ти разкрият елементи от историята на ул. Станционна, позната днес като ул. Иван Вазов, свързваща Централна гара и градския център. На всяка от тях, използвайки дневника на експедицията, своята наблюдателност и елементи от заобикалящата те среда, ще откриеш отговор, предвижващ те напред в градското приключение. Опознай улица Станционна, докато се разхождаш с приятели или семейство. Събери отбор, вземи своя Дневник на експедицията от шатрата на Вътрешен глас и започнете експедиция из миналото!

Играй от 5. до 8. септември в Пловдив на Station Street Festival 2024.